Pinnoitukset

Pinnoitamme sekä tavallisia henkilöautoja että raskasta kalustoa Porin toimipisteellämme. Raskaan kaluston laitteisiin käytämme korkealaatuista Ceramic Pro Strong -pinnoitetta, joka on tarkoitettu nimenomaan kuljetuskaluston ja isojen työkoneiden käsittelyyn. Valmis pinnoite suojaa maalipintaa esimerkiksi UV-säteilyltä ja auringon aiheuttamalta haalistumiselta. Lisäksi pinnoite antaa hyvää suojaa monenlaista likaa vastaan. Ja mikä parasta, hydrofobiseksi muodostuva pinta on jatkossa todella helppo pitää puhtaana.

Myönnämme takuun kaikille Ceramic Pro Strong -pinnoituksille: 5 vuotta, ei kilometrirajaa

Suojaavia pinnoitushoitoja henkilöautoille

Teemme pinnoituksia myös henkilöautoihin käyttämällä hyväksi todettuja Ceramic Pro pinnotteita.
Vaihtoehtoina on 9H+topcoat kolmen vuoden takuupinnoite, sekä topcoat yhden vuoden takuupinnoite.
Huippulaadukkaat Ceramic Pro pinnoitteet estävät autosi maalipintaa haalistumasta, sekä antaa tehokasta suojaa lentoruostetta, pikeä sekä suolaa vastaan. Mikä parasta pinnoite tuo maalipintaan syvyyttä, jolloin autosi näyttää entistä paremmalta pidempään. Näitä pinnotteita ei saa pestyä millään pesuaineella pois maalipinnalta!
Lisäksi Ceramic Pro;n tuote perheestä löytyy pinnotteet kaikille materiaaleille, mm, lasille, vanteille, nahalle sisustalle.

Tuulilasin pinnoitukset

Tuulilasin pinnoitus tekee ajomukavuudelle ihmeitä. Esimerkiksi vesisateella ajaessa pinnoitettu tuulilasi hylkii vettä niin tehokkaasti, ettei pyyhkijänsulkia tarvitse välttämättä käyttää ollenkaan. Myös kaikenlainen tomu, lika, ja kura irtoaa pinnoitetusta tuulilasista erittäin vaivattomasti.
Jos olet kiinnostunut pinnoituksista raskaalle kalustolle, henkilöautoille tai tuulilasille, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!