Auton lasien tummennusta Porissa

Toteutamme autojen lasien tummennuksia Porin toimipisteellämme ympäri vuoden. Vaikka tummennetut lasit ehkä tuovatkin joillekin mieleen tuning-harrastajien viritetyt menopelit, on lasien tummennuksesta runsaasti hyötyä ihan tavallisellekin autoilijalle.
Toki tummennetut ikkunat näyttävät hyvältä ja tuovat näkösuojaa, mutta lisäksi ne suojaavat matkustajia UV-säteilyltä, estävät sisustan haalistumista ja kesähelteillä auttavat pitämään sisätilat viileämpinä ja viihtyisämpinä. Monet alkavatkin pohtia lasien tummentamista vasta kesäkuukausina, mutta lue itse, miksi tummennus kannattaa tehdä mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Lasien tummennus on turvallisuutta lisäävä tekijä

Pimeillä talvikeleillä ajaessa tummennettu takalasi himmentää takana ajavan ajovalot ja suojaa kuskia näin häikäistymiseltä. Entä tiesitkö, että tummennetut lasit lisäävät turvallisuutta myös kolaritilanteessa? Tummennukset tehdään aina erityisillä kalvoilla, jotka levitetään lasin sisäpuolelle. Mahdollisessa kolaritilanteessa kalvo estää ikkunan teräviä lasinsirpaleita lentämästä matkustajien päälle. Mikäli kuljetat autossasi lapsia tai lemmikkieläimiä, lasien tummennutus on kustannustehokas tapa saada lisää suojaa.

Tummennetut lasit ovat hyödyksi murtovarkaiden iskiessä

Vakuutusyhtiöiden mukaan pysäköityyn autoon ei saa jättää näkyville mitään arvotavaroita. Jos ikkuna on isketty säpäleiksi ja omaisuus lähtenyt takapenkiltä pitkäkyntisten matkaan, vakuutusvirkailijat saattavat vain levitellä pahoittelevasti käsiään. Riittävät ikkunatummennukset sen sijaan lasketaan asianmukaiseksi näkösuojaksi, jolloin vakuutusyhtiö on korvausvelvollinen. Toisaalta tummennetut ikkunat jopa ehkäisevät murtoja, sillä varkaat eivät yleensä halua murtautua autoihin sokkona ja ottaa turhia riskejä.

Tummuusasteissa on eroja – autamme valitsemaan sopivimman

Käyttämissämme kalvoissa on tarjolla useita eri tummuusasteita. Autamme sinua valitsemaan juuri omia toiveitasi ja tarpeitasi parhaiten palvelevan vaihtoehdon myös tummennusten laillisuuden huomioon ottaen. Käytämme laadukasta Global kalvoa 10 vuoden materiaalitakuulla, takuutodistuksen saat aina mukaan kirjallisena. Heräsikö mielenkiintosi?

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä meiltä tarjousta tummennuksista!

Hyviä syitä tummentaa autosi ikkunat:

1. Suojaa haitalliselta UV-säteilyltä
2. Viilentää mukavasti sisätiloja
3. Lisää matkustajien viihtyvyyttä
4. Suojaa sisustaa haalistumiselta
5. Antaa intimiteetti- ja näkösuojaa
6. Vähentää pitkäkyntisten murtohaluja
7. Suojelee sirpaleilta kolaritilanteessa
8. Ehkäisee ajovalojen häikäisemistä
9. Näyttää yksinkertaisesti hyvältä