Lamppukalvotukset käyttö- ja näyttelyautoihin

Teemme lamppukalvotuksia laadukkailla Quartz-kalvoilla sekä käyttö- että näyttelyautoihin. Käyttöautoissa kalvotus parantaa umpion UV-suojaa, sekä suojaa kulumiselta. Mikäli aurinko on päässyt haalistamaan umpion, hiomme sen ensin kirkkaaksi ja suojaamme lampun sitten sopivalla kalvolla. Ajovalon päälle asennettu kalvo antaa hyvää suojaa esimerkiksi naarmuja, kiveniskuja ja fyysistä rasitusta vastaan. Käyttämämme Quartz-kalvot toimivat erinomaisesti vaihtelevissa suomalaisissa olosuhteissa.

Näyttelyautojen lamppukalvotukset – värivalikoimassa löytyy

Suomen lakien mukaan tummennettuja tai värisävytettyjä ajovaloja ei saa käyttää tieliikenteessä, mutta näyttelyautoihin saadaan loihdittua erilaisten värikalvojen avulla näyttäviä ja tyylikkäitä yksityiskohtia. Sävyjä on saatavilla runsain mitoin: mustaa eri tummuusasteissa, keltaista, punaista, sinistä, vihreää ynnä muita värejä. Meiltä saat juuri toiveidesi mukaiset lamppukalvotukset silmäterääsi tarkasti ja huolellisesti tehtynä – ja tyytyväisyystakuulla, totta kai.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toteutamme kaikki lamppukalvotukset Porissa sijaitsevalla toimipisteellämme. Heräsikö mielenkiintosi tai haluaisitko saada meiltä tarjouksen autosi lamppujen kalvotuksesta? Ota yhteyttä ja kysy lisää!