Ajoneuvojen teippauksia Porissa

Teemme ajoneuvojen teippauksia vuosien tuomalla kokemuksella. Teippaamme esimerkiksi autoja, raskasta kalustoa ja kevyempiä ajoneuvoja. Yksi suosiotaan jatkuvasti nostava teippausmuoto on ajoneuvon yliteippaus, jonka avulla autoon tai muuhun kulkupeliin saadaan täysin uutta ilmettä ilman kallista maalausoperaatiota. Yliteippaus soveltuu sekä yksityishenkilöille mm. käyttö-, tuning- ja harrasteautoihin, että yrityksille, jotka haluavat muuttaa autonsa katseita kerääväksi liikkuvaksi mainokseksi.

Kustannustehokas yliteippaus sopii mille tahansa autolle

Yliteippaamalla voidaan vaihtaa auton väriä tai tuoda pintaan yksilöllistä ja näyttävää graafista ilmettä. Voimme toteuttaa yliteippauksia eri tekniikoilla, joten menetelmä soveltuu käytännössä minkä tahansa auton käsittelyyn. Joissakin tapauksissa teippaus on koottava useammasta palasta, mutta tällöinkin teemme saumoista mahdollisimman huomaamattomia.
Valmis yliteippaus näyttää upealta ja suojaa auton alkuperäistä maalipintaa. Monet teippilaadut kestävät lisäksi samanlaista käsittelyä kuin maalipintakin, eli niitä saa huoletta pestä ja vahata. Teipit voidaan myös pinnoittaa, jonka ansiosta ylläpito helpottuu ja käyttöikä pitenee. Yliteippaaminen vie yleensä 2–3 työpäivää, toki auton koko ja malli sekä pohjatöiden määrä vaikuttavat työn kestoon.

Myös muut ajoneuvojen teippaukset onnistuvat

Yliteippausten ohella toteutamme tarpeen vaatiessa myös muita ajoneuvojen teippauksia, kuten pienempiä mainosteippauksia ym. ajoneuvoteippauksia. Jos olet kiinnostunut yliteippauksesta tai muista teippauspalveluistamme, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä hinta-arviota oman autosi teippausurakalle!